Thursday, November 18, 2010

Cik Oven - A new beginning... =)

Hi semua...eh da ade ke yang bace blog Cik Oven..hikhik.....ade ke xde tulis jek lah ek...sbnrnye da lame da Cik Oven nak jinak2 kan diri dlm ber'blog' ni...tp x start2..Cik Oven consider diri Cik Oven ni buta IT..pastu x creative nk tulis menulis ni...


Tp kan...ntah camner, semalam pas Cik Oven terjaga dari lena yang sekejap, Cik Oven dapat ilham untuk blogging...Cik Oven pun terus sms consultant Cik Oven 'Nick in the Middle'... so atas nasihat dan tunjuk ajar yang diberikan, lahirlah blog Cik Oven yang dinamakan My Extra Cookies......Nape nama tu??? nnt kite cite ek... 


Pepepun ni lah gambar terbaru Cik Oven...di tingkap umah tokcik Cik Oven bersama-sama dengan cousin Cik Oven, Mdm Almond...

2 comments:

  1. Hai Cik Oven!! hehe.. i dah jadi follower u yang pertama tau!

    SELAMAT BERBLOGGING!!

    ReplyDelete
  2. warghaha...ko memang teman sejati mit..kehkeh..aku tgh pikir post ke dua ni... mau dlm sthn ade beberapa post jek..haha

    ReplyDelete

Thursday, November 18, 2010

Cik Oven - A new beginning... =)

Posted by Cik Oven at 12:30 AM
Hi semua...eh da ade ke yang bace blog Cik Oven..hikhik.....ade ke xde tulis jek lah ek...sbnrnye da lame da Cik Oven nak jinak2 kan diri dlm ber'blog' ni...tp x start2..Cik Oven consider diri Cik Oven ni buta IT..pastu x creative nk tulis menulis ni...


Tp kan...ntah camner, semalam pas Cik Oven terjaga dari lena yang sekejap, Cik Oven dapat ilham untuk blogging...Cik Oven pun terus sms consultant Cik Oven 'Nick in the Middle'... so atas nasihat dan tunjuk ajar yang diberikan, lahirlah blog Cik Oven yang dinamakan My Extra Cookies......Nape nama tu??? nnt kite cite ek... 


Pepepun ni lah gambar terbaru Cik Oven...di tingkap umah tokcik Cik Oven bersama-sama dengan cousin Cik Oven, Mdm Almond...

2 comments on "Cik Oven - A new beginning... =)"

wanyusnira on November 19, 2010 at 3:30 AM said...

Hai Cik Oven!! hehe.. i dah jadi follower u yang pertama tau!

SELAMAT BERBLOGGING!!

Cik Oven on November 21, 2010 at 7:55 PM said...

warghaha...ko memang teman sejati mit..kehkeh..aku tgh pikir post ke dua ni... mau dlm sthn ade beberapa post jek..haha

Post a Comment